Generelt

Kjellarhålet Bryggeri går online!

Hei, og velkommen hit til oss!

Etter å ha brygga nokre år, og fått erfaring innen forskjellige bryggemetoder og ølstiler så velger vi nå å vise frem litt av det vi driver med. Her kan du følge oss på bryggedager, festivaler, oppgradering av bryggeriet, hvordan vi lager oppskrifter, våre forsøk med kveik og tradisjonsbrygging, oppskrifter vi har brygget osv…

Vi har forskjellige planer for tiden fremover, og du kan nå følge oss på veien videre.      Litt usikker på hvor ofte vi kommer med nye innlegg, men skal forsøke å laste opp med jevne mellomrom. Følg oss også på Instagram! Der vil det dukke opp mange interessante bilder fra alt vi driver med som handler om brygging.

 Har du forslag til noe vi burde prøve å brygge? Ett øl vi bør smake på? Eller andre nyttige ting vi kan lage innlegg om, så ta gjerne kontakt og fortell oss om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.